Jobblördag

StockSnap_E7CD4AAEF3Lördag och jag sitter på jobbet, ska öppna om en liten stund och allt är fixat inför det så jag tänkte jag börjar med ett litet inlägg som kommer få skrivas klart efter jobbet hel enkelt.
Jag har en sån extrem trötthet i kroppen så jag har börjat fundera på om det är nått mer än ”bara” dåligt mående som gör det. Ska till läkaren om 2 veckor och tänkte fråga om jag kan få ta lite blodprov för o se om jag har nån brist på nått.
Det stressar mig så att inte orka allt jag måste fixa innan jag drar iväg på cykelresan.
Just nu har jag inte alls lust att åka. Nu när det närmar sig och jag inser jag verkligen ska lämna Molly ifrån mig så blir jag osäker. Sova i tält, fricampa och utan Molly. Klarar ju inte ens av att sova hemma själv utan Molly. Plus att jag inte har lust med något egentligen.
Jag har testat att ta bort min theralen till natten och det har hjälpt lite mot tröttheten på morgonen aå jag tänkte ta upp det med läkaren också. Nackdelen är ju att jag knappt sover alls som det är och utan den medicinen så vaknar jag efter en timme. Samtidigt slipper jag den där ”baksmällakänslan” jag alltid får av theralen så ja det får väl tas upp för diskussion. Dom vill ju egentligen inte att jag ska mixtra med medicinerna själv och jag kan förstå det men jag känner mig lite desperat över detta måendet. Det blir liksom bara värre och värre och det känns som jag inte får någon hjälp någonstans så jag får liksom själv komma på vad jag kan göra….o medicinerna är en av de få sakerna jag kan kontrollera själv fastän jag inte borde.

Får sluta nu. Dags att börja jobba!
Hörs senare om jag inte är allt för trött efter jobbet!
Kram ❤

1 tanke på “Jobblördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s